L’ombra de la corrupció planeja sobre la nostra ciutat. Els registres de la seu del Consell Esportiu i el domicili del seu director, Eduard Galí, es va saldar amb les detencions de Galí i dos Regidors del PSC amb responsabilitats a l’equip de Govern: Cristian Alcázar i Cristian Plaza, sota sospites de malversació de fons públics, falsedat documental i blanqueig de capitals, al marc d’una investigació judicial encara no finalitzada.

I malgrat això, l’alcaldessa i l’equip de govern, continuen sense donar explicacions públiques a la ciutadania sobre aquests indicis de corrupció, sembla que estiguin més interessats a salvaguardar els interessos del seu partit, el PSC, que defensar els interessos dels veïns i veïnes de la ciutat.

Tornem a exigir-li a l’alcaldessa, que doni explicacions públiques de la situació que afecta el seu equip de govern, que l’Ajuntament es personi com a acusació particular en aquesta causa i, cautelarment, cessament de responsabilitats de govern als dos regidors investigats, perquè no pot haver-hi cap ombra de dubtes en la gestió dels recursos municipals.

El nostre grup municipal, L’Hospitalet En Comú Podem, segueix molt de prop aquesta causa, per això ens hem personat com a acusació popular i ja formem part de la causa de ple dret. Estem compromesos amb arribar al fons de la mateixa per a salvaguardar els drets i interessos dels nostres veïns i veïnes. No dubtarem en fer el necessari per esclarir els fets, perquè davant la corrupció, vingui d’on vingui, tolerància zero.