La regidora i portaveu municipal de l’Hospitalet en Comú Podem, Ana Gon- zález, ha traslladat avui al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, la ur- gència de construir el nou hospital en Can Rigal, en el barri de Pubilla Cases, un compromís adquirit per la Generalitat fa més de 12 anys.

Durant la trobada institucional d’Argimon amb els representants municipals de l’Ajuntament de l’Hospitalet, Ana González va insistir en la urgència d’aquest equipament sanitari. “No podem esperar més. 150.000 persones de l’Hospitalet, principalment dels barris més populars, han de desplaçar-se a Sant Joan Despí per a ser atesos a l’Hospital Moisès Broggi, un centre que a més està molt saturat”, va explicar.

“Mentre no estigui finalitzat el nou hospital, que, insistim, ha de ser prioritari per a la Generalitat, sol·licitem que aquests veïns i veïnes tinguin com a refe- rència l’Hospital de Bellvitge i no s’hagin de traslladar a un altre municipi”, va afegir Ana González.

A més d’aquesta demanda, la portaveu del grup municipal de l’Hospitalet En Comú Podem ha demanat al conseller de Salut que es recuperi i es reforci la presencialitat del personal en els Centres d’Atenció Primària (CAP), ja que, “avui dia, a molts veïns i veïnes no se’ls està atenent personalment”.