“És inacceptable enviar al nens i nenes de primària a barracons, als alumnes de l’ESO a un institut d’altre barri i al professorat i auxiliars a la cua de l’atur”, explica la nostra portaveu, Ana González.

El grup municipal de l’Hospitalet En Comú Podem, conjuntament amb tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament de l’Hospitalet, excepte ERC L’Hospitalet, va presentar al ple municipal de febrer una moció en suport a l’alumnat, professorat i famílies de l’Acadèmia Cultura davant l’anunci de tancament d’aquest centre educatiu del barri de la Torrassa.

Abans de la lectura i deliberació de la moció, va intervenir al ple en representació de l’escola la professora, exalumna i representant dels treballadors i treballadores, Ingrid López. La moció va ser aprovada, i va comptar amb el vot parcial d’ERC.

Concentració de alumnat, famílies i professorat de l’Acadèmia Cultura davant el Palau de la Generalitat.

En la seva intervenció, Ana González, portaveu de l’Hospitalet en Comú Po- dem, va destacar “l’incompliment del Departament d’Educació dirigit per Es- querra Republicana de Catalunya de passar aquesta escola a la xarxa d’es- coles públiques”, un compromís adquirit pel departament d’Educació de la Generalitat al mes de maig de 2021.

Pel nostre grup municipal és inacceptable enviar al nens i nenes de primària a barracons, als alumnes de l’ESO a un institut d’altre barri i al professorat i auxiliars a la cua de l’atur”, va dir Ana González.

És el moment de la responsabilitat política i de les solucions i demanem a Esquerra Republicana el compliment dels compromisos adquirits amb Acadèmia Cultura i també amb els centres educatius de la ciutat pendents de reforma”, va insistir la portaveu de l’Hospitalet En Comú Podem.

Pel nostre grup municipal, la prioritat ara “és garantir l’escolarització dels alumnes i mantenir els llocs de treball de la plantilla de docents, tal i com es va acordar el maig de 2021 i crear les condicions necessàries per tal que s’abordi l’emergència educativa a la ciutat de L’Hospitalet i que es pugui donar resposta a la situació actual de manca d’inversions”.