Aquestes no han sigut unes eleccions normals. Han estat molt marcades per la Covid-19 i les seves conseqüències. Per això volem agrair, més que mai, la determinació, el treball i la valentia de la nostra militància i de tota la gent que ha confiat en nosaltres. Moltes gràcies. Sense vosaltres això no seria possible.

El resultat de les eleccions al Parlament de Catalunya ens deixa una conclusió molt clara. El govern d’esquerres és possible. Tindrem el Parlament de Catalunya més d’esquerres de tota la història. És el moment d’obrir una nova etapa per construir la Catalunya de totes. No desaprofitem l’oportunitat de passar pàgina d’una dècada perduda per a Catalunya, mirar al futur amb optimisme i frenar a l’extrema dreta. Només un Govern progressista amb En Comú Podem pot fer possible el canvi que Catalunya mereix. Ara, és imprescindible una resposta social a la crisi sanitària i econòmica que vivim. És imprescindible el diàleg i l’enteniment.

Ens hem consolidat com a força política republicana, fraterna i d’esquerres. Però no ens conformem. Ara ens toca treballar per créixer i oferir solucions als problemes de Catalunya. Som la gent comuna. Forta, valenta, feminista i verda. I estem preparades per afrontar els reptes que se’ns plantegen com a societat: treballarem de valent per enfortir els serveis públics, lluitar contra el canvi climàtic, reindustrialitzar Catalunya i fer polítiques feministes.