Nou model de ciutat

Defensem una nova l’Hospitalet, més propera a la gent i amb espais verds i amigables, que pugui fer front als reptes mediambientals, socials i económics que tenim per davant.

Una societat justa

Pensions i salaris dignes, trencar les desigualtats entre barris i persones, donar resposta a la pobresa energètica i acabar amb la corrupció i la manca de transparència són les nostres prioritats.

Protegir el nostre patrimoni

Reivindiquem la protecció de la natura i el patrimoni que conformen la història i cultura  hospitalenca, així com la recuperació de la nostra memòria com a ciutat republicana.

Les coses que importen

Tenir bones escoles, atenció sanitària eficaç, espais on cuidar-nos i cuidar a la nostra gent, accés a l’habitatge. Volem posar l’accent en les coses que realment importen.

Ciutat Valenta

La ciutat ha d’estar al servei de la seva gent. Lluitem contra la massificació, l’urbanisme anacrònic basat en la ‘cultura del totxo’ i l’especulació. Volem que es recuperin edificis per a l’ús veïnal i la municipalització de serveis (com les escoles bressol, per exemple).

Necessitem un l’Hospitalet més habitable, més amable i més verd per passejar, fer esport, jugar i guanyar en salut. Volem impulsar carrils bici, obrir carrers i crear espais verds als nostres barris per viure i respirar millor.

Ciutat Salut

Ciutat Justa

Volem augmentar la inversió en Serveis Socials per atendre als veïns i veïnes que es troben en situació de dificultat i ajudar-los a resoldre els seus problemes. Treballem per reduir les desigualtats entre barris i no tenir una ciutat ‘a dues velocitats’. Proposem ampliar el parc d’habitatge assequible i la regulació del lloguer.

Treballem per tenir una ciutat on els veïns i veïnes puguin participar en les decisions de manera directa. Volem dotar l’Ajuntament de les eines necessàries per lluitar contra totes les violències sexuals, contra el racisme i la lgtbifòbia. Treballem en defensa de la recuperació de la memòria històrica i arquitectònica de L’Hospitalet, així com per la retirada de totes les plaques commemoratives del franquisme, noms de carrers i places.

Ciutat Oberta