Des de l’Hospitalet En Comú Podem hem conegut l’aute d’obertura de procediment abreviat contra l’actual tinent d’alcalde de l’Ajuntament de l’Hospitalet Cristian Alcázar i l’exregidor del PSC de l’Hospitalet Cristóbal Plaza amb relació a l’acomiadament, cobrament d’una indemnització, de 47.147,62 €, i posterior prestació de desocupació per part de Cristóbal Plaza quan va abandonar el seu càrrec com a secretari tècnic del Consell Esportiu de l’Hospitalet. Fets que, segons l’aute, podrien ser constitutius de delictes contra la seguretat social, malversació de fons públics i apropiació indeguda.

davant la corrupció tolerancia zero
Davant la corrupció, tolerancia zero.

Com a acusació popular en el Cas Consell Esportiu, el nostre grup l’Hospitalet En Comú Podem formularà els dies vinents escrit d’acusació i sol·licitarà l’obertura de judici oral contra Alcázar i Plaza en el marc d’aquesta peça.

El Cas Consell Esportiu va esclatar fa gairebé dos anys. 14 persones de la junta directiva o amb altres càrrecs han estat investigades.
A banda de l’alcaldessa Núria Marín, 5 alts càrrecs del PSC de l’Hospitalet amb responsabilitats al govern municipal estan investigats judicialment per presumptes delictes que anirien des de la malversació de cabals públics, passant per apropiació indeguda i administració deslleial fins a estafa, falsedat documental i omissió del deure de comunicar delictes.

L’Hospitalet En Comú Podem ens vam personar com a acusació popular, per vetllar pels interessos de les veïnes d’aquesta ciutat, per responsabilitat, ètica, transparència i pel mal que s’està causant a la imatge de la ciutat i la institució. L’Hospitalet no es mereix l’ombra de corrupció que planeja sobre ella.