Davant la corrupció, tolerància zero.

Després de conèixer avui la dimissió de Cristian Alcázar com a tinent d’alcaldia de l’Hospitalet i primer secretari del PSC a la ciutat per les presumptes irregularitats en el Cas Consell Esportiu, el grup municipal de l’Hospitalet En Comú Podem considera que aquesta renúncia arriba tard, gairebé dos anys després de les primeres detencions, el juny de 2020. “La dimissió es produeix quan la situació és ja insostenible, però fa gairebé dos anys que des del nostre grup municipal vam demanar a tots els investigats, entre ells a Cristian Alcázar, que fessin un pas enrere i deixessin els seus càrrecs públics o fossin destituïts per ètica i per responsabilitat política“, va explicar la portaveu i regidora Ana González.

L’Hospitalet En Comú Podem, que exerceix com a acusació popular en el Cas Consell Esportiu, presentarà abans del 29 d’abril escrit d’acusació contra Alcázar i l’exregidor Cristóbal Plaza en aquesta peça separada del cas per les suposades irregularitats en l’acomiadament i posterior indemnització de Plaza. A més, demanarà explicacions a l’alcaldessa Núria Marín, investigada en la causa principal, en el Ple Municipal de la setmana vinent. “La ciutadania mereix representants ètics i que no hi hagi cap ombra de corrupció sobre la institució municipal que els representa. Per això, l’alcaldessa Marín no pot eludir la seva responsabilitat política i li exigim que doni explicacions clares als veïns i veïnes de l’Hospitalet sobre l’ús de les subvencions destinades a la promoció de l’esport i les condicions de l’acomiadament de Plaza, que al cap de pocs mesos va ser nomenat regidor d’Esports“, afegeix González.