Us animem a venir a nostra paradeta de Sant Jordi, aquest dissabte 23 d’abril (Rambla Marina a l’altura del Casino) i adherir-vos al manifest per una reorganització de l’Hospitalet per a ser una ciutat més verda i amable. Aquestes són les nostres propostes:

1. Reorganitzar la mobilitat, amb l’objectiu de reduir la contaminació. Reduir l’ús dels vehicles privats, donant el protagonisme a les bicicletes i el transport públic, promovent que aquest últim sigui accessible, eficient i no contaminant. Col·laborar amb els ajuntaments veïns en l’eliminació dels creuers i impedir les ampliacions d’aeroports.

2. Renaturalitzar de la ciutat. Incrementar la superfície destinada al verd urbà, plantar arbres formant canopias, i reduir tant la quantitat d’asfalt com la contaminació acústica i lumínica. Generar canvis a la ciutat perquè sigui un lloc atractiu per a viure on es promogui la salut i el benestar dels ciutadans i ciutadanes.

3. Desmercantilizar l’habitatge. Reducció dels preus dels lloguers i del nombre de pisos turístics. Impulsar l’habitatge públic de lloguer i que es garanteixi que cap persona es quedi al carrer.

4. Reduir el consum, fomentar l’economia circular i promoure una gestió de residus que faciliti la seva transformació en recursos gràcies a la promoció de pràctiques de reutilització, reparació i reciclatge.

5. Millorar la qualitat de l’aire i acostar-se als valors recomanats per l’Organització Mundial de la Salut, a més d’impedir com més aviat millor que es continuïn superant els valors establerts per les normes de qualitat de l’aire de la Unió Europea.

6. Avançar en la millora de la qualitat de les masses d’aigua i l’ús eficient de l’aigua.

7. Progressar en la conservació i l’augment de la biodiversitat urbana mitjançant l’augment de l’extensió i la qualitat de zones verdes de la ciutat i acabar amb la pèrdua i la restauració dels ecosistemes urbans.

Veniu a Rambla Marina a signar i parlar amb nosaltres sobre el tema!

Galeria de imatges de Sant Jordi 2022:

Sant Jordi 2022 va ser una jornada genial amb tota la ciutadania i els nostres activistas.