Avui comencen les festes de Bellvitge i, com és ja habitual, la nostra formació política serà present amb el seu quiosquet La Comuna. Un espai divers, lgtbi friendly i feminista perquè la gent comuna de l’Hospitalet pugui prendre una beguda o un bocata i parlar dels reptes de la ciutat o compartir les anècdotes de les vacances.
Ens espera una tardor-hivern intens i volem començar el curs polític retrobant-nos i fomentant el respecte, la tolerància i a la no polarització de la política. Volem sumar amb tu per a millorar el dia a dia de tots els nostres veïns i veïnes. Construïm juntes la ciutat que ens mereixem.

Estarem oberts de 17 a 12 hores, de dilluns a dijous; i de 17 a 2 hores, divendres i dissabtes. Del 3 al 10 de setembre.

Us hi esperem!

*Afegit: Gràcies per la vostra visita a la nostra guingueta i a la paellada comuna. Adjuntem algunes imatges.