Primera sentència favorable als llogaters front els fons voltors.

Una jutge de Barcelona ha anul·lat 9 de les 10 clàusules denunciades per una llogatera de Granollers, una de les quals apujava el preu un 30% després de 3 anys

Als jutjats de Barcelona s’acaba d’emetre la primera sentencia a España contra una Inmobiliaria per clàusules abusives en un contracte de lloguer. Han estat, exactament, 9 de les 10 que es van denunciar.

A L’Hospitalet En Comú Podem fem difusiò d’aquesta noticia, emesa aquest dimarts, 17 de gener, al Telenotícies Comarques de TV3 (cliqueu el link per a llegir la notícia al complet).

Un gran pas en la justícia per tal de fer front als especuladors

Es tracta d’un gran pas en la justícia per tal de fer front als especuladors amb un dret fonamental i constitucional com és el dret a un habitatge digne. Des de L’Hospitalet En Comú Podem volem felicitar al Sindicat de Llogateres i al Col·lectiu Ronda pel seu paper com a impulsores d’aquesta primera sentència, amb la seva corresponent jurisprudència, i, molt especialment, a la Silvia Torres: la llogatera que ha estat tant valenta de plantar cara a les pàctiques d’aquests especuladors abusius que es creien tant intocables.

Ja no només estic contenta pel meu cas sinó per tota la gent que hi ha al darrere. I espero que aquest tipus d’empreses no abusin, ni pretenguin enganyar persones que no tinguin tants recursos o tant coneixement. Per això espero que això estableixi un precedent important.” Sílvia Torres, llogatera demandant.

Sí que es pot, i aquí en tenim la prova.